Bas Gosewisch – Gepassioneerd over marketing, sport en voeding

Ik ben Bas 🙋đŸŧ‍♂ī¸

Ik help bedrijven die maatschappelijk of ecologisch bijdragen aan een betere planeet. Hoe ik ze help? Door het beter bereiken en converteren van hun doelgroep. Hoe en waar? Via creatieve inzet van kanalen zoals eigen website, Google ads, Facebook ads, Linkedin, Email.

Dit doe ik momenteel trouwens niet meer freelance, maar voor de tofste agency die er is: Sprints & Sneakers. 

Deze plek is mijn visitekaartje en speelplaats tegelijkertijd. Zo schaaf ik m’n SEO skills bij door te schrijven Ên ranken op diverse (long tail) keywords, werk ik daarbij ook nog aan mijn copywriting skills en kan ik m’n creativiteit een plek geven.

Ben je op zoek naar een partner die je helpt met acquisitie van nieuwe klanten, heractivatie van slapende klanten, of iets wat er tussen in zit? Hit met up op 0627137868 of stuur een mail, app of iets anders (ik ben omni-channel đŸ¤ĻđŸģ‍♂ī¸).

Wat heb je aan mij?

Ik help je om je doelgroep te bereiken en te converteren middels kanalen zoals je eigen website, Google ads, Facebook ads, Linkedin, email en indien nodig zelfs offline flyers.

In de praktijk komt het erop dat we aan de slag zullen gaan met advertenties, landingspagina’s,  funnels, email en marketing automation. Ik onderneem met je mee tegen eerlijke tarieven, ben kritisch, ook ongevraagd.

Trots op toffe samenwerkingen!

“Hij denkt vanaf het begin mee vanuit de merkwaarden en zijn werk had direct toegevoegde waarde. Ook zijn snelheid en communicatievorm zorgen voor een leuke en effectieve samenwerking.”

Thera van Heuveln
Vkus Netherlands

“Hij denkt vanaf het begin mee vanuit de merkwaarden en zijn werk had direct toegevoegde waarde. Ook zijn snelheid en communicatievorm zorgen voor een leuke en effectieve samenwerking.”

Erwin van Haren
Growth Marketing Manager
Global Champions

Gelukt 🏆